Little Trees & Little Baby

Posted by Fuad on April 7th, 2008 filed in Saja2


silly_citrus.JPGTanggal 5 April 2008, Pukul 11 malam dgn rasmi nya saya bergelar Pakcik. Nak soh dia panggil Ayah Chik lah. Macam best je bunyi nya. Haha. Yup. Anak buah saya yang pertama merangkap cucu Mak Ayah yang pertama seberat 3.6 kg telah selamat dilahirkan.

What a good week. Alhamdulillah.

sour_apple.JPGSemalam gak hari pertama saya memulakan aktiviti yang dah lama saya tinggalkan dan amat merindui. Menjual di gerai. Kalo dulu jual kat pasar malam, kali ni kat pasar pagi plak.

Start kat Pasar Tani di Stadium Shah Alam. Produk yang dijual ialah Little Trees. Gambar pokok-pokok cute kat sebelah tu antara contoh2 latest cool trend untuk gantung kat dalam kete. Memberikan bau wangi semerbak dan segar serta nampak cool & cute ble digantung dalam kete. Heheh. Ayat promosi tuh.

buble_berry.JPGUntuk rujukan website rasmi (original manufacturer) leh rujuk kat sini: www.little-trees.com

Saya pon dalam proses nk buat website bagi tujuan promosi jualan secara online. Harap2 dapat siap sebelum Mei nnti.

Iklan sket: Sape2 yang berminat leh la ziarah gerai tapak 502 di Pasar Tani dekat Stadium Shah Alam. ;-) Insya Allah pasni nk berniaga byk tempat lagik. Oh ya. Next week tak berniaga sebab nk balik kampung menjenguk little baby. Uh..I’m excited. :-P

sun_washed_cotton.JPGLagi berita baik. OD RHB saya telah diluluskan. Praise to Allah. I realize something, kita kena carik banker yang betul2 nk tolong kita baru senang nk apply apa2. Sebagai ucapan terima kasih saya kat banker tu, saya dh mempertimbangkan untuk refinance segala loan saya ngan dia. Saya rasa ramai orang diluar sana yang ada masalah nk wat OD. If you guys intrested, I can help to introduce with this good banker. Just drop me a call or contact me.

-Fuad-



10 Responses to “Little Trees & Little Baby”

  1. ad3ck Says:

    skang da jadi pakcik, bile plak nak jadi ayah ehehe.

  2. akirasuri Says:

    Waaa!!
    cool n cute! :D

    Macam adek cakap..
    Erk.. Bilanya nak jadik ayah ni..
    Ekkkkkkhhhheeemmm!!
    Heh heh heh.. :p

  3. akirasuri Says:

    Ah lupa..
    send my kiss dekat baby comel ek :D

  4. ijamidayu Says:

    salam..Apa pun saya dah beli little-tree tue memang wangi..
    tapi beli kat Kelantan.. :) bole punya jual..

  5. bayan Says:

    Tahniah kepada Encik yang sudah bergelar pakcik.

    Little trees sangat menarik untuk diterokai. InsyaAllah, saya akan berpeleseran ke Shah Alam nanti.

    Tidak berkunjung ke pesta buku?

  6. hayad Says:

    apa benda ni little tree ni fuad?

  7. Fuad Says:

    Ad3ck: Nak kena carik Mak dia dulu bang. Yang tu yang susah tu. ;-)

    Akirasuri: Kan dah cakap. Nak kene carik mama baby tu baru leh ada baby. Heheh. Dah kiss dah baby tu. Dia ikut rupa belah papa dialah. Anak buah pertamaku rupa orang cina.

    Ijamidayu: Nak tanya2. Beli katne? Brapa harga?

    Bayan: Tak pegi. :-( Banyak sangat aral yang melintangi jalan. Huhu

    Hayad: Pewangi kete la dayah. Amacam loan? Dah dapat?

  8. azreen Says:

    hurm… banker? ayahanda aku kah? kekekekeke… smpai kesini ikLan little tree dia..
    aku suka yg rainbow rush tu :P

  9. catzer Says:

    Oh,fuad jom contek aku kita jumpa di shah alam..kekekee

  10. senok Says:

    demo ado jual psr malam S.alam lg kow? kawe nk g beli little tree demo nie…

Leave a Comment